ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ 30.5.2015

150531_1

Μια εξαιρετική επι­στη­μο­νική ενημέρωση από­λαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγ­μα­τοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

150531_2

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για την «Πρόσβαση και Ίσες ευκαιρίες στα ΑμΣΚΠ» από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για την βιωματική εμπειρία «Μεγαλώνοντας με τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας» από το μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κα Θεώνη Ρετσίκαλη, για τη «Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα-Πρόγραμμα “Είμαστε Όλοι Πολίτες» από την ψυχολόγο της ΕΕΑΣΚΠ κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου και για τους «Θεραπευτικούς Στόχους στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Ελλούλ.

150531_05

Την εκδήλωση χαιρέτησαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αντώνης Χα­ρο­κόπος και μία εκπρόσωπος εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας

Τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ΕΛΕΑΝΑ Πάτρας, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

Στον συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνη η Κοινωνική Λειτουργός της ΕΕΑΣΚΠ κα Σοφία Αττάρτ.

150531_3 150531_4

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκε καφές με πλούσια εδέσματα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ δείπνο.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ

Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα

Η κατασκευή της παρούσας ιστοσελίδας εντάσσεται στο έργο «Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα», που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.