ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ

Ευρεία ανταπόκριση είχε το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΓΑΠΗΣ, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε., οι τρεις συλλογικότητες (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας ΕΕΑΣΚΠ και Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ) στην Πλαζ του ΕΟΤ Πάτρας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

1oFestivalYgeias02

1oFestivalYgeias00

Πολλοί Πατρινοί και όχι μόνο, κατέκλυσαν από το πρωί τις εγκαταστάσεις της Πλαζ ΕΟΤ και ενημερώθηκαν από τα περίπτερα των συλλόγων σε θέματα υγείας και παρακολούθησαν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

1oFestivalYgeias03

Το φεστιβάλ έκλεισε με χορευτικό πρόγραμμα από το αντίστοιχο τμήμα του Δήμου Πάτρας με τον κ. Γιάννη Τοπαλη και με παράσταση Καραγκιόζη.

1oFestivalYgeias10

1oFestivalYgeias09

1oFestivalYgeias07

Το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος και από τον Δήμο ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Πελεκούδας και ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών ο αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας.

1oFestivalYgeias05

1oFestivalYgeias04

1oFestivalYgeias08

Την ικανοποίησή τους, για την αυθόρμητη προσέλευση των συμπολιτών, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι των τριών συλλόγων και εκμυστηρεύτηκαν πως θα το επαναλάβουν του χρόνου με διήμερη διάρκεια.

1oFestivalYgeias01

  • Ευχαριστούν την κα. Ήρα Κουρή και την κα. Κρεμανταλά Άννα για την παραχώρηση και την άψογη συνεργασία στο Εκπαιδευτικό Πάρκο Δράσεων του Δήμου Πατρέων.
  • Ευχαριστούν τους Συλλόγους της περιοχής για τη συμμετοχή τους, και τους εθελοντές από την Ομάδα Ε του Δήμου, και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές των συλλόγων τους.
  • Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που υποστήριξαν με τις δωρεές τους στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ.
    Συγκεκριμένα: Γέφυρα Α.Ε., Πυλώνες Αλληλεγγύης,  Αθηναϊκή Ζυθοποιία,  Δερβίσης,  Ν. Καρκούλιας,  S/M Κρόνος, Φάκαλος, Πλέγας, Λοτσάρης. Μαθιός, Caravel, Carna, Κυριαζής, Ζησιμόπουλος,  Δ.Κανελλόπουλος, Κοντογιαννάτος,  Κωνσταντόπουλος,  Μανίκας,  Π. Πετρόπουλος,  Σταθούλιας, Φιλόπουλος.

Τέλος ευχαριστούν αυτούς που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο Φεστιβάλ Υγείας.

1o Festival Ygeias

afisa-festival igeias.cdr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.